KÖPA BOSTAD

Vill du köpa bostad i Caldas da Rainha?

Portugal med sitt behagliga klimat och sköna somrar och vintrar har på senare år lockat många människor att inte bara semestra i landet utan också flytta dit för gott. Att det dessutom är skattemässigt bra för svenskar är ytterligare ett starkt argument för att byta sin hemvist. Caldas da Rainha med sin närhet till det mesta och bra läge men också relativt låga prisnivå på det mesta är en utmärkt stad att börja på nytt i. Letar du efter bostad som hus eller lägenhet i Caldas da Rainha finns det en mängd mäklare som kan hjälpa till men också marknadsplatser liknande Blocket och Hemnet där du kan hitta ditt framtida drömboende. Vi kan tyvärr inte hjälpa dig rent praktiskt med en flytt till Caldas da Rainha och Portugal men vi kan ge tips på var du kan leta samt mäklare som är aktiva i staden.

CustoJusto

De flesta människor i Sverige är idag bekanta med Blocket där allt mellan himmel och jord säljs och i Portugal finns faktiskt en motsvarighet som heter CustoJusto. Här kan du hitta hus och lägenheter i Caldas da Rainha som är till salu samt få en bra indikation på hur prisläget är i staden.

> Länk till att köpa bostad i Caldas da Rainha på CustoJusto.

Sapo.pt

Många i Sverige börjar sitt sökande efter en ny bostad på Hemnet och i Portugal finns en motsvarighet som heter Sapo, det är en marknadsplats som samlar det mesta som går att köpa och sälja. Många av de hus och lägenheter som är till salu i  Caldas da Rainha kan hittas här och givetvis får du också en bra översikt kring prisläget.

> Länk till att köpa bostad i Caldas da Rainha på Sapo.


Mäklare i Caldas da Rainha

Att köpa en ny bostad och inte minst i ett nytt land är garanterat ett stort steg för många människor och vi listar här ett antal olika mäklare samt länkar till deras hemsidor. Dessa mäklare är verksamma och har kontor i Caldas da Rainha. När man letar lägenheter i Portugal så har de olika benämningar för hur många rum som finns i bostaden, en T3 innebär t ex att det finns 3 sovrum, man räknar alltså inte in vardagsrum som vi normalt gör här i Sverige så i detta fall är en T3 samma som en fyrarummare.


Svensktalande mäklare/förmedlare av boende i Portugal

Då fler och fler svenskar söker sig till Portugal finns det numera också företag som hjälper dig med etableringen i landet samt lotsar dig kring köpprocesserna. Här nedan listar vi två företag som specialiserat sig på att hjälpa svenska att bosätta sig i Portugal: