BOENDE

Boende i Caldas da Rainha

Här ger vi förslag på olika boenden i Caldas da Rainha. Antingen du väljer att besöka staden som turist eller om du funderar på att bosätta dig så är detta en hjälp på vägen. Väljer du hotell finns det flera olika alternativ att välja på och för boende finns hjälpsamma mäklare till hands och vilket som är mest lämpligt avgör du själv.

foz-do-arelho-visit-caldas-da-rainha-005

Hotell i Caldas da Rainha

Att bo på hotell i Caldas da Rainha är en angenäm upplevelse och utbudet är bra för stad i denna storlek. Mest känt är det prisbelönta hotellet Sana Silver Coast Hotel med fina anor från förr, ett centralt beläget hotell med hög standard och närhet till det mesta. Det är bekvämt att bo på hotell i staden med sin fina shopping och många charmiga restauranger och med endast 15 minuters bilväg till kusten och dess härliga stränder finns det mycket att se och upptäcka här.

> Klicka här för att komma till sidan om hotell i Caldas da Rainha


Köpa bostad i Caldas da Rainha

Portugal har på senare år blivit ett populärt land för svenskar att bosätta sig i efter sin pension vilket inte är så konstigt egentligen. Ett land som erbjuder många soltimmar, behagligt klimat och håller en låg prisnivå samt erbjuder otroligt många och vackra stränder och sevärdheter lockar givetvis. Att köpa bostad i Caldas da Rainha är ett bra val då staden har nära till det mesta och med en placering knappt en timmes körtid från Lissabon är det också enkelt att ta sig hit. I staden finns många hjälpsamma mäklare men det går också att få en överblick i hur bostadsmarknaden ser ut genom hemsidor som påminner om Hemnet eller Blocket.

> Klicka här för att komma till sidan om att köpa egen bostad i Caldas da Rainha


Airbnb i Caldas da Rainha

Airbnb är ett populärt sätt att upptäcka nya platser och hem runt om i världen. Det amerikanska företaget vars idé går ut på att privatpersoner hyr ut sina rum eller lägenheter till turister har fått ett enormt genomslag världen över och självklart finns även denna möjlighet i och omkring Caldas da Rainha. Att ordna sitt boende på detta sätt är ofta ett mycket trevligt alternativ till att lära känna lokalbefolkningen och miljöerna runtom kring.

> Klicka här för att komma till Caldas da Rainha på Airbnb

Hyr lägenhet i centrala Caldas da Rainha

Precis vid det stora torget i Caldas da Rainha, Praça da Fruta finns det möjlighet att hyra lägenheter för eget bruk när du väljer att semestra i staden. Fräscht, nyrenoverade lägenheter i centrala delen av staden, nära till allt.

> Klicka här för att komma till Bordallo Apartments i Caldas da Rainha


Bo på en vingård nära Caldas da Rainha

Vingård nära Caldas da Rainha finns, här Farm Holidays Silver Coast

Vill du hellre bo lite mer avslappnat och nära naturen kanske en vistelse på en vingård kan vara något för dig? Strax utanför Caldas da Rainha i samhället Coto finns möjlighet att bo på en familjeägd och charmig liten vingård där avslappningen är komplett och njutningen på topp! Farm Holidays Silver Coast erbjuder en upplevelse utöver det vanliga med fina minnen att ta med hem.

I närheten av Caldas da Rainha finns dessutom ett antal vingårdar som tar emot besökare där vinproduktion visas.

> Klicka här för att få mer information om vingårdarna.